“Göz Biyometri Cihazı”nın tanıtımı yapıldı.
27 Aralık 2021

Afyonkarahisar İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne alınan “Göz Biyometri Cihazı”nın tanıtımı yapıldı.
İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Burhanettin ÇOBAN, İl Genel Meclisi Üyeleri Sayın Nurettin BİRLİKTİR, Sayın İrfan SEÇEN, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sayın Selcen HIDIROĞLU, Başhekimimiz Sayın Opr.Dr.Mehmet DURAN, Başhekim Yardımcılarımız, hastanemiz yöneticileri, göz hastalıkları uzmanlarımızın da katılımıyla gerçekleşen tanıtımda, Göz Hastalıkları Uzmanı Opr.Dr.İlter İRİTAŞ, hastanemize kazandırılan göz biyometri cihazıyla, katarakt ameliyatı olacak hastaların tanı ve teşhislerinde daha kaliteli, daha doğru ve daha hızlı hizmet sunabileceklerini belirterek, İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Burhanettin ÇOBAN nezdinde, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi’ne teşekkürlerini ifade etti.

• DSC_2165.JPG
  • DSC_2166.JPG