İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcıları

idmalihizmdyrd erdem pirim.JPG

İDARİ VE MALİ HİZMETLER MÜDÜR YARDIMCISI
Erdem PİRİM

10.04.1984 yılında Horasan/Erzurum'da doğdu. İlk ve orta eğitimini Horasan'da, lise eğitimini Erzurum'da tamamladı. Lisans öğrenimini Afyon Kocatepe Üniversitesi Sağlık Kurumları Yöneticiliği,  Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü ile Sosyal Hizmet ve Danışmanlık bölümlerinde tamamladı. Yüksek Lisans öğrenimini Çankırı Karatekin Üniversitesi Sağlık Yönetimi alanında "Kamu Hastanelerinde Sağlık Hizmetlerini Faturalandırma Yönetim Süreçleri ve Yaşanan Sorunların Belirlenmesi" konulu teziyle tamamladı. Meslek hayatına 2005 yılında Bartın SSK hastanesinde başlamış olup sırasıyla; 2005-2010 yıllarında Bartın Kadın Doğum Hastanesi, 2010-2015 yıllarında Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Kadın Doğum Hastanesinde sağlık hizmetleri alanında hizmet vermiştir. 2015-2020 yıllarında Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde, 2021-2023 yıllarında Bolvadin Devlet Hastanesinde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmış olup halı hazirda hastanemizde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcılığı görevini ifa etmekte olup evli ve üç çocuk babasıdır.