T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Afyonkarahisar Devlet Hastanesi

İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcıları

Güncelleme Tarihi: 18/09/2019

İDARİ VE MALİ HİZMETLER MÜDÜR YARDIMCISI

Erdem PİRİM

Erzurum Sağlık Meslek Lisesi Anestezi Bölümü'nden 2001 yılında mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Ön Lisans, İşletme Lisans ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Sağlık Kurumları Yöneticiliği Lisans Bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında Bartın SSK Hastanesi'nde
göreve başlayıp 2006/2010 yılında Bartın Devlet Hastanesi'nde, 2010/2015 yılında Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde görev yaptı. 2015 yılından itibaren Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

İDARİ VE MALİ HİZMETLER MÜDÜR YARDIMCISI

Batuhan KARAKAYA

1993 yılında Bolvadin Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Memurluğu bölümünden mezun oldu. Kamu Yönetimi ve Hemşirelik Bölümü mezunu. 2007 yılına kadar Sağlık Ocakları’nda Sağlık Memuru olarak görev yaptı. 2007-2012 yılları arasında Çay Devlet Hastanesi’nde Bilgi İşlem Sorumlusu olarak çalıştı. 2012 yılında Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde göreve başladı.  2017 yılına kadar Bilgi İşlem Sorumlusu olarak görev yaptı. 2017 yılı itibariyle İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

İDARİ VE MALİ HİZMETLER MÜDÜR YARDIMCISI

Yeter ÖZMEN EKEN

1982 yılında Burdur İli Bucak İlçesinde doğdu.İlk ve Ortaöğretimini burada tamamladı.2000 yılında Burdur İli Bucak Sağlık Meslek Lisesi Tıbbi Sekreterlik bölümünden mezun olduktan sonra 2006 yılında International Bund Akdeniz Üniversitesi Podiatri uzmanlığı bölümünden mezun oldu.Antalya ve İstanbul illerinde Özel bir Klinikte Podiatri Uzmanı olarak çalıştı.2011 yılında Afyonkarahisar Sinanpaşa Devlet Hastanesi'nde görevine atandıktan sonra Satınalma Birimi Gider Tahakkuk Ayniyat ve Kalite Yönetim Direktörlüğü görevlerinde çalıştı. Anadolu Üniversitesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Önlisans Bölümü'nden mezun olduktan sonra 2013 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Lisans Bölümü'nü tamamladı.2014-2017 yılları arasında Afyonkarahisar İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanlığı'nda görev yaptı.Görev alanı ile ilgili birçok eğitimi bulunmaktadır. 2017 yılından itibaren Afyonkarahisar Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görevini yürütmektedir.