Afyonkarahisar Devlet Hastanesi

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcıları

Güncelleme Tarihi: 15/10/2018

İhsan KARACA

1984 yılında Afyonkarahisar’ da doğdu. İlk ve orta öğretimini Afyonkarahisar’da, lise öğrenimini Afyon Yabancı Dil Ağırlıklı Lise Programında tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Afyon Kocatepe Üniversitesi İşletme Fakültesini tamamladı. Evli ve bir çocuk babasıdır. Özel Sektörde çeşitli alanlarda işletmecilik, pazarlama ve yöneticilik yaptıktan sonra 2008 KPSS puanı ile İl Sağlık Müdürlüğünde göreve başladı. İl Sağlık Müdürlüğü Personel Şube, Maaş Mutemetliği ve Satın Alma Birimlerinde görev yaptı. 2017 Aralık ayından itibaren Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak devam etmektedir.

Mustafa BOYA

1976 yılında Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesi Karaağaç Köyünde doğdu. İlk öğrenimini burada tamamladı. Orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar İHL’de tamamladı. 1996-98 yıllarında Atatürk Üniversitesi SHM Yüksek Okulu Anestezi Bölümünü bitirdikten sonra 2 yıl Antalya’da özel bir hastanede çalıştı. 2001 yılında Kütahya SSK Yoncalı FTR Hastanesine Anestezi Teknikeri olarak atandıktan sonra 2004 yılında Afyonkarahisar SSK Hastanesi'nde bu görevine devam etti. 2007-2011 yıllarında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi'nden mezun oldu. 2012 yılında Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcılığı görevine başladı. 2015-2017 yıllarında Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcılığı yaptı. 2015-2017 yılları arasında Atatürk Üniversitesi Sağlık Kurumları Yönetimi Bölümü'nde ikinci üniversite okudu. Evli ve dört çocuk sahibi olup, halen Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

serap_durmaz.jpg

Serap DURMAZ

Liseyi 1996 yılında Burdur Sağlık Meslek Lisesi'nde tamamladı. 1996-2000 yılları arasında Özel Anadolu Hastanesi’nde
hemşire olarak görev yaptı. 2005 yılında Emirdağ Devlet Hastanesi’ne atandı. 2006 yılında  Afyon Kocatepe Sağlık
Yüksekokulu’ndan mezun oldu . 2012 ocak ayından bu yana Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde görev yapmaktadır.
Hemşire olarak birçok bölümde çalışmıştır.
2018 Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden  formasyon eğitimini almıştır. Kendi alanında birçok eğitim,
seminer, konferans katılımı mevcuttur. 2018 yılı itibariyle Destek ve Kalite Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.