Afyonkarahisar Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 11/10/2018

İDARİ VE MALİ HİZMETLER MÜDÜR YARDIMCISI

Erdem PİRİM

Erzurum Sağlık Meslek Lisesi Anestezi Bölümü'nden 2001 yılında mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Ön Lisans, İşletme Lisans ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Sağlık Kurumları Yöneticiliği Lisans Bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında Bartın SSK Hastanesi'nde
göreve başlayıp 2006/2010 yılında Bartın Devlet Hastanesi'nde, 2010/2015 yılında Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde görev yaptı. 2015 yılından itibaren Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Batuhan KARAKAYA

1993 yılında Bolvadin Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Memurluğu bölümünden mezun oldu. Kamu Yönetimi ve Hemşirelik Bölümü mezunu. 2007 yılına kadar Sağlık Ocakları’nda Sağlık Memuru olarak görev yaptı. 2007-2012 yılları arasında Çay Devlet Hastanesi’nde Bilgi İşlem Sorumlusu olarak çalıştı. 2012 yılında Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde göreve başladı.  2017 yılına kadar Bilgi İşlem Sorumlusu olarak görev yaptı. 2017 yılı itibariyle İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Yeter ÖZMEN EKEN

Gülten GÖKKUŞ