Afyonkarahisar Devlet Hastanesi
Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi

Bölgemizin En Donanımlı Hastanelerinden Biri Olan Afyonkarahisar Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 05/10/2017

AFYONKARAHİSAR  DEVLET HASTANESİ ŞİFA DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

Bölgemizin en donanımlı hastanelerinden biri olan Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, şifa dağıtmaya devam ediyor.

Başarılı ameliyatlara imza atan hastane, başarılarına her gün yenilerini ekliyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ameliyatla sağlığına kavuşan Hatice Kurt’dan sonra, yine Afyonkarahisar dışından gelen başka bir hasta da sağlığına kavuştu.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesinin başarılarını medyadan öğrenen Bursa’lı  Şerife Gez, Genel Cerrahi Uzmanı Murat Yülüklü tarafından gerçekleştirilen ameliyatla şifa buldu.

Daha önce de başaralı sonuçlar aldığımız ameliyatla Şerife Gez de sağlığını kavuştu diyen Uzman Dr. Yülüklü, konu hakkında şunları söyledi.

“Hastanemizin başarılı ameliyatlarını duyan hastamız Bursa’dan gelerek bize başvurdu.  Riskli fakat başarılı sonuç aldığımız ameliyatı gerçekleştirdik. Hastamız Şerife Gez, Bursa’daki bütün hastanelere başvurmuş,  kendisine, ameliyatın tehlikeli olduğunu ve büyük oranda ölüm riskinin yaşanabileceğini, ameliyat başarılı olsa bile bağırsağının karından dışarıağızlaştırılacağını (kolostomi) söylediklerini bildirdi. Hastamız bize güvendi, bizim de hastamızın sağlığına kavuşacağına inancımız tamdı. Hastamızın kalın bağırsak segmentlerimegakolon haline gelerek perforasyon (delinme) riski taşımaktaydı.  Kalın bağırsağın  bir kısmı alınmak zorunda kalınan hastaya kolostomi açılmadı. Başarılı geçen ameliyat sonunda hasta yoğun bakımda kalmadan servise alındı. 15 günün sonunda  tamamen sağlığına kavuşarak taburcu edildi”

Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen başarılı ameliyatla sağlığına kavuşan Şerife Gez, duygularını şöyle anlattı.

“O kadar çok hastane dolaştım ki, gezmediğim yer kalmadı. Kimse beni kabul etmedi, ‘masada kalırsın’ dediler.  Uzun süredir çektiğim sıkıntılar Afyon’da son buldu. Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Murat  Yülüklü ve bütün çalışanlara teşekkür ediyorum. Afyon’a başarılı ameliyatlar gerçekleştirildiği için geldim ve çok memnun kaldım. Herkese gözü kapalı tavsiye ediyorum”