Afyonkarahisar Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 10/10/2018

DESTEK VE KALİTE HİZMETLERİ MÜDÜRÜ

Mustafa DENER

1983 Afyonkarahisar’da doğdu. İlk ve orta eğitimini Afyonkarahisar’da tamamladı lise eğitimini Afyon Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmesi Bölümü’nden mezun oldu ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Turizm sektöründe birçok işletmede tüm pozisyonlarda çalıştı 2009 ve 2014 yıllarında Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağlı Yüntaş A.Ş. bünyesinde Gazlıgöl Kaplıca İşletmesi Mesul Müdürü olarak görev yaptı. 2015 ve 2016 yıllarında Afyonkarahisar Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı 2016 ve 2017 yıllarında Sağlık Otelciliği Hizmetleri Müdür Yardımcılığı görevini sürdürdü. 2017 Aralık ayında itibaren Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli. Alanıyla ilgili birçok eğitim seminer konferans ve kurs katılımı bulunmaktadır.